2013 m. sausio 23 d.

Neuždarykite durų norams!

Atverkite savo norams visas įmanomas duris ir langus! Kas žino, gal jie ateis per grindis ar per šaldytuvą? O gal pro ventiliacijos angą :)

Kaip jūs galite iš anksto žinoti, kad jau rytoj neturėsite daug pinigų? Gal juos jums kas nors tiesiog padovanos? Gal paveldėsite? O gal kas nors jų turi per daug ir tiesiog nuoširdžiai pasidalins? Gal parduosite kokį nors savo turtą dešimt kartų brangiau nei įsivaizdavote?

Iš kur jūs galit žinoti, kad artimiausiu metu neišvyksit į egzotišką kelionę? Keli pavyzdžiai rodo, kad net ir, pavyzdžiui, rytoj jūsų gali paprašyti palydėti seną žmogų į svečius Filipinuose atsilyginant lėktuvo bilietu ir apmokėtom išlaidom! Ir dar padėkos!

Kas pasakė, kad niekada gyvenime neatidarysit savo piešinių parodos? Pažįstu vieną mielą žmogutį, kuris tai padarė, iki tol net nežinojęs, kad moka piešti!

Manot, kad negyvensite erdviame name ant jūros kranto, nes tai neįmanoma? Dar ir kaip įmanoma! Gal jūsų šefas išsiųs jus į ilgalaikę komandiruotę darbui su pajūrio gyventojais?

Arba, iš kur žinote, kad greitu laiku neturėsite naujo automobilio? Gal kas nors tiesiog paprašys keletą metų pasaugoti jo prabangų mersedesą? :)

Taigi, noriu jums labai aiškiai pasakyti vieną paprastą tiesą:

- visi mūsų norai, jei jie tikri ir nuoširdūs, net ir patys beprotiškiausi, išsipildys ir jie tai padarys taip, kaip norės, o ne taip, kaip įsivaizduoja mūsų siauras protas!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą