2012 m. liepos 20 d.

Me :)

„Pažink save per paveikslėlius“

Esi nuotykių trokštanti asmenybė, kuriai patinka tyrinėti supantį kraštovaizdį. Niekas tavęs taip nežavi kaip didelis aukštis. Novatoriškai sieki išnaudoti visą gyvenimo potencialą, ar ne? Šabloniškumas tau nepriimtinas, tačiau mene vertini precižiškumą ir sunkų darbą. Tave žavi kūrėjų disciplinuotumas ir atkaklus tikslo siekimas. Tau patinka atsipalaiduoti ir atsijungti nuo kasdienybės, skambant pamėgtai muzikai. Melodija nuneša tave toli toli…
Esi fiziškai aktyvi ir labai mėgsti keliauti. Šviesi galva bei sveikas kūnas tau padeda būti pasirengus visiems gyvenimo išbandymams. Visada ieškai galimybių praplėsti savo akiratį, o įkvėpimo semiesi atrasdama nepažintas kultūras. Atostogaudama prioritetą teiki naujoms patirtims, o ne patogumui. Tau gera pačiai rinktis, kur keliauti, ir mėgautis laisve, pasirenkant norimą kryptį. 
Nieko nėra svarbesnio už artumą ir intymumą su mylimu žmogumi. Tau patinka būti šiek tiek išdykusia... Tau labiausiai patinka egzotiški gėrimai. Atostogaudama užsienyje mėgsti išbandyti ir ragauti tų šalių alkoholinius gėrimus. Tavo namuose vyrauja gana šaltas šiuolaikinis stilius. Tau patinka paprasta ir funkcionali aplinka.
Giliai viduje esi nostalgiška. Nieko nėra svarbesnio už kartu su draugais nugyventus gerus laikus. Dažnai nuklysti į prisiminimus. Pagalvojus apie laisvę, tave užplūsta mintys apie nuostabų jausmą būti lauke apsuptai gražios gamtos. Joje randi tylą ir ramybę.